5 Mayıs 2015 Salı

Hayat ağacı terapisi / Spirituel terapistlik Eğitimcinin eğitimi / Terapisi






Reiki- Quantum Touch - Meditasyon- Nefes Eğitimi- -Pranik Şifa -Şamanik Şifa
Alanlarında Eğitim almış belgesi var bilgisi yok bilgisi var belge ve pratiği yok olan tüm terapistleri bir arada ''spiritüel terapistlik'' ünvanı çatısı altında toplayarak kadim öğreti HAYAT AĞACI EĞİTMENLİĞİni de içerek paket eğitimci eğitim programıdır. Yapılacak olan 6 Aylık Çalışmanın belgelenmesinden sonra (ücretli- Ücretsiz staj ) Devamında
  12 Saat Teorik eğitim & 50 saat Pratik Uygulamadan Oluşan 
SPİRİTUEL TERAPİSTLİK – HAYAT AĞACI TERAPİSİ EĞİTMENLİK EĞİTİMİ ‘ni
Başarı İle Tamamlayanlara verilen bir eğitim programıdır İlk uygulaması Ankara'da yapılmıştır

HAYAT AĞACI TERAPİSİ
Omurga; sırt boyunca uzanır ve vücuda destek sağlar. İçinde omuriliği barındıran kemik yapıdır. İskeletin esasını ve vücudun eksenini teşkil eden yapılar. Omurgayı meydana getiren her bir birime de “omur” denilir. Omurga, değişik sayıda ve yapılışta omurlardan meydana gelmiştir.
İnsanların ve hayvanların çatısını, duruşunu, destek yapısını meydana getiren temel sistem. Kasların tutunduğu, iç organların muhâfaza edildiği organik yapı. İskelet; kireç şeklinde kalsiyum, silis, kıkırdak veya kemikten meydana gelebilir. Hareketli veya haraketsiz olabilir. ....
Buraya kadarı Bildiğimiz Şeyler.
...

Madalyonun diğer yüzü ise Omurga, hayat demektir ve omurganızda hayatınıza dair bir çok bilgi kayıtlıdır.

Blokajlar (Bir değerin yetkilinin izni olmadan sahibi tarafından kullanılmasının engellenmesi. Bırakım yani şöyle ki; yaşadığınız bir yada birkaç olay inanca dönüşür ve siz farkında olarak yada olmadan hayatınızı sabote edersiniz )

Travmalar (yunanca yara demektir. Bazen ruhta bazen bedende )

Kayıplar ( Eldeki erkenin işe yarar tutarının azalması, erke yitimi. Şöyleki ; Erken vefatlar, kabullenilemeyen gidişler, düşükler, kürtajlar, intharlar )

Hayatınızı kabusa çeviren korkular

Yaşamınıza etki edebilecek herşey 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder