17 Mayıs 2015 Pazar

Adana Etkinlikleri-Şubat





Herşey enerjidir. Biri size kötü enerji taşıyor olabilir fakat ; buna inancınız kadar değil.LANETİ GÖRÜNÜR KILAN ŞEY İNANÇTIR******.Bağ kesmeler onurlandırmalar özgürleşmeler affetme çalışmaları ve serbest bırakmaklar*****
Tüm bunlar için detaylı bir albüm hazırlamaya çalıştım çalışmalarım boyunca şu yada bu sebeple tıkanıp kalmış akmayan enerjilerin nedenleri altında; kabullenilmeyen gidişler duygusal travmalara aşk acısı ebeveyn yada evlat kaybı sonucu oluşan enerji tıkanmaları özlemler kızgınlıklar kırgınlıklar öfke gördüm bunlar bizim bağlarımızdır bizi kelimenin tam anlamı gibi BAĞLAR biz bu durumu şifalandırmalaya niyetli olana yada adım atana dek de sürecektir.Sizi aşağı çektiğine inandığınız herşey ve herkesle yapın bağ kesmeleri . Onurlandırmak ise sevgiyle uğurlamaktır . sevgiyle uğurlanmayan onurlandırılmayan her şey kendini tekrarlar durur .
Yaşamda eksik olduğunu düşündüğünüz her şey "sevgisizlikten"gelir.sevgi ile uğurlamak SANA HER NE YAPTIYSAM BİLEREK YADA BİLMEDEN ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM LÜTFEN BENİ AFFET YAŞAM SAHNEMDEN GEÇTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER Cümlesi sana bir anahtar var eder ve eğer anahtarın varsa kapının neresinde olduğunun bir önemi yok .Geçmişin bilgeliğini alarak yoluna devamda edebilirsin . Kendini oraya kilitleyedebilirsin bu tamamiyle sana bağlı . ZİHNİNİN ZİNDANLARINDAN ÇIKMAYA HAZIRMISIN...
Evinizde sağlığınızda yaşamınızda işinizde ilişkinizde neyin eksik olduğunu düşünüyorsunuz? Mobilya mı? Elbise dolabı mı? Para mı? Başarımı? Müşterimi ? ilgimi ? Bereketmi ? Eğer yeterince sevgi olsaydı eksikliğini hissetmezdiniz bile.
Sevgi tüm yetersizlikleri minnet duygusuna çeviren sihirli bir histir.Özgürleşmelerde onurlandırmalar eski tükenmiş hizmet etmeyen bağları kesmek sevgi ile uğurlamak ise tüm bu eksikleri siler .YENİ OLANA YER AÇIN BUNU SEVGİ İLE YAPIN
Sevginin hüküm sürdüğü bir kalpte şefkat duygusuna eşlik eden kutsal duygular dışında bir şey barınmaz. Arada hissettiğimiz tüm parazit hisler sevgiye kalbimizi kapadığımız için OLUŞUR. Hangi duygu frekansında olduğunuz ne yaşayacağınızı belirler sevgiyi yaşamak yaşatmak bu frekansa geçmek bu sebeple önemlidir .Dünü ve geçmiştekileri geride bırakın ve bugüne sımsıcak bir 'Merhaba!' demek
HAZIRSANIZ BAŞLAYALIM (MI) ....
Sevgi Ve Şifa İle
Spiritüel Terapist
Güneş Mine Güleş









Fizik bedenimizin kirlendiğini hissettiğimizde ellerimizi yıkıyoruz, banyo yapıyoruz ve ya farklı bakım işlemleri yapıyoruz. Zarar görmesini istemiyoruz. Enerji bedenimiz de aynı şekildedir. Bakıma ve temizliğe ihtiyacı vardır. Enerji bedenimiz bizim için fiziksel bedenden daha önemli iken biz bu bakımı ve temizliği yapmayı geçiştiriyoruz. Bunun sebebi de enerji bedenimiz üzerindeki yüklemeleri, kirleri, alanları gözle göremiyor olmamızdan kaynaklanıyor. Enerji alanlarımız nasıl kirleniyor ve nasıl temizlenmeli konusunda kendimizi geliştirmeliyiz.

ENERJİ KENDİNİ NASIL GÖSTERİR?
Daha önce de belirttiğimiz gibi enerji kendini duygularla fiziksel bedende gösterir. Enerji sadece ruhta değildir. Bir cinsiyeti yoktur. Sabit bir adı yoktur. Farklı enerjiler yoktur. Sadece yaşam enerjisi vardır ve bunun ifade biçimi vardır. Hangi frekanstan ya da kanaldan akarsa o adı alır. Biyolojik olarak ifade eden enerjiye seks diyoruz, duygusal olarak ifade biçimine sevgi, nefret, öfke diyoruz, zihinsel olarak ifadesine edebiyat, bilim vs. tüm hepsi bizim yaşam enerjimizin aldığı biçimlerdir.

Bizim için önemli olan nokta; yaşam enerjimizin hangi duygulara dönüştüğü ve bunun sonuçlarıdır. Bu konu da farkındalığımızı artırmamız ve kendimizi yenilememiz gerekmektedir. Çünkü nasıl ki fizik beden de belirli periyodlarda temizlik yapıyorsak; enerji alanlarımızda da belirli aralıklarla bu temizliği yapmalıyız. Günümüz de enerji yönetimi bilgilerine herkes tarafından kolaylıkla ulaşılmakta ve kullanılmaktadır. Ve olumlu kullananlar olduğu gibi olumsuz kullanan insanlar da oldukça fazla bulunmaktalar. Ayrıca bilinçli yapılan bir çok uygulama olduğu gibi bilinçsizce yapılan bir çok uygulamalar ile de her an saldırılara uğramaktayız.
Kişilere ne ad verip hangi duygu tonu ile algılanıp hafızaya kaydolduysa kişi bu alanda ve anlamda hizmet etmeye başlar . Ona hangi rolü verdiğiniz bir bakın ve kendinize wink ifade simgesi
Tamda bu noktadan sonra enerji bedenimize ne kaydettik neyin etkisi altındayız bunu çözebiliriz

NELER YAPILABİLİR ?
*Derin nefes çalışmaları yapabilirsiniz.( Diyafram nefesini kullanın) .
*Meditasyon ,Namaz, Dua( İnandığınız Kaynağın ritüelleri)
*Tuz ile banyo yapın ara ara( illa şu tuz olmalılara kulak asmayın )
*Evinizde kullandığınız temizlik suyunda ve banyo suyunuzda zaman zaman elzem miktarda sirke kullanın.
*Doğa yürüyüşü yapın.
*Şarkı söylemekten ve dans etmekten vazgeçmeyin. Hem yaşam enerjinizi yükseltir hemde topraklanmanızı sağlar.
*Çok eski tarihlerden günümüze kadar gelen evde adaçayı tütsüsü kullanın.
*Yatağınızın hemen karşısında ayna olmasın varsa bir çarşaf yada bir örtü ile kapatın.
*Ağlarken aynaya bakmayın. ağlarken bir çalışma yapacak enerjiyi resetleyecek ve yeni bilgi yüklemek için bakabilirsiniz.
*Dedikodu yapmayın . yapmakta kararlı iseniz o sırada bir şey yiyip içmeyin
*Teşhir ürünlerini yememeye ve içmemeye gayret edin. Zira böyle ürünlerin üzerinde onları alamayan yada bir sebeple tüketemeyenlerin enerjileri vardır .
* İlişkiniz hakkında yorum yapmayın ilişkinizi yoruma açmayın. Gerçekten mutlu aşıklar bundan bahsetmez ilişkinin enerjisi böyle korunur . Dinde geçen mahramiyet vurgusunun aslı buradan gelmektedir.
* Kazancınızı kimsenin gözüne sokmayın . mümkünse üzerinde konuşmayın.
* Yalan söylemek olmakta olanın enerjisini kırar
*Kıskançlık hem sizi hem karşınızda ki kişinin enerjisini yer bitirir.
* Kendinizle alakalı kurduğunuz cümlelerde çok dikkatli olun. Özenle seçin
* Uyku kalitenizi artıracak yöntemleri iyi araştırın . Dinlenmiş uyanmıyorsanız '' serbest bırakma '' konularında yardım alın
* Rüya günlüğü bilinç altınıza giden yolun altın anahtarıdır kendinizi ihtiyaçlarınızı ihtiyaçtan uzaklığınızı size en iyi rüya günlüğü gösterir.
*Kendinize ait yaşamınızı kaliteli kılacak yöntemler geliştirin bunlarda dahil AKIL KALP RUHunuza uymayan hiç birşeyi ciddiye almayın yapmaya kalkmayın . Yapacağınızı söyleyeceğiniz şeye RUHUNUZU dahil edin
*Ağlayacağınız yerde ağlayın güleceğiniz yerde gülün diğer türlü ruhunuzda çatışma yaratırsınız

Yaşamınızın Güneşi ruhunuzda doğması Dileği İle
sevgi ve şifa ile
Spiritüel Terapist
Güneş Mine Güleş



Şifa Sohbetleri Enerji Çalışmaları Beden Dili / Nefes Uygulamaları sohbetleri








YAŞAM ENERJİSİ GÜÇLENDİRME ATOLYE ÇALIŞMASI
5 senelik terapistlik hayatım boyunca karşıma en çok çıkan sorunlarda kullandığım terapi tekniklerinin uygulamalı anlatım çalışmasıdır.
YAŞAM ENERJİSİ ATÖLYE ÇALIŞMASINDAN sonra neler oluyor?
* Ruhsal olarak daha iyi korunmayı öğrenerek,
* Yaşarken adlandıramadığımız olayları tanılayarak:
* Bildiğiniz bilmediğiniz suçluluk duygularını temizlemeyi ( Ki hayatta birçok şeye sahip olamamanın altından Suçluluk = Hak etmiyorum çıkar)
* Başarı ile barışmayı (inanç kodlarını değiştirerek)
* Spiritüel en büyük değer olan kendini sevmeyi
* Yaratıcı üretici enerjiyi daha iyi kullanmayı
* Sevgi ile yeniye yer açmayı
* Affetmenin ve Özgürleşmenin gücünü ve beraberinde güzelliğini
* İçinizdeki kadın / erkek resmi yüzeye çıkarmayı
* Cinselliğinizi kabullenip kucaklamayı
* Kadınların aylık döngü enerjilerini verimli kullanabilmelerini
* Bilmediğiniz yetenekleriniz ortaya çıkarmayı
* Bildiğiniz fakat tam kapasite ile kullanamadığınız yetenekleriniz net ve tam kullanılacak hale getirmeyi
* Size ait olmayan yükleri bırakmayı uygulamalı güzel bir sohbet ortamında gerçekleştireceğiz.
Gelin birlikte, insana dair, kadına dair, yaşama dair, büyümeye dair, şifaya dair, yaratıma dair, her şeyi paylaşalım.



Şifa Seans Çalışmaları



Herşey sende Başlar Semineri



Bireysel Seanslar ve Danışmanlık



Hayatın seyri, ruhun doğumu olmalıdır.
Bu en büyük simyadır ve dünyadaki varlığımızı haklı çıkarır.
Bu, bizim çağrımız ve erdemimizdir.

Henri Frederic Amiele

Yaşam Enerjisi Güçlendirme Atölye Çalışması



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder